Dan Voiculescu, prima declarație după eliberare: “Mi-au fost furați trei ani din viață”

Dan Voiculescu a declarat, marţi, la externarea din Spitalul Universitar, după decizia instanței de a-l elibera condiționat, că a pierdut trei ani din viaţă şi, pentru a supravieţui după gratii, a stat mult cu ochii închişi şi şi-a creat propriul său acvariu.

„Pentru că am avut o problemă medicală, cred că am datoria să vă spun adevărul despre problemă. Am avut un sindrom de oculzie intestinală. Aceste episoade sunt foarte periculoase, pentru că se sparge intestinul și totul intră în organism. Sigur voi fi operat. Ceea ce am eu este un fel de preinfarct pe intestin”, a declarat Dan Voiculescu.

Acesta a vorbit și despre cei trei ani petrecuți în spatele gratiilor: „Am o propunere: rugămintea mea este să închidem ochii ca să putem continua. Eu am vrut, prin telepatie, să ne teleportăm la poartă, la Rahova. Indiferent de boli, mie mi-au fost furați trei ani din viață, acești trei ani nu mi-i va da nimeni înapoi. Chiar dacă intră Traian Băsescu la închisoare, am avut două sentimente deosebite, două au ieșit în evidență. Un sentiment de durere a pleoapelor. Motivul: stăteam foarte mult cu ochii închiși. Pe timp de ziuă, stăteam cu ochii închiși.Mi-am creat un fel de acvariu în care am reușit să trăiesc. Atât cât poate trăi un om într-un acvariu. Al doilea sentiment a fost regretul că 12 familii au avut de suferit din cauza mea. Oameni care au fost implicați în acest proces ca să pot eu fi adus la închisoare”.

În ceea ce privește viitorul, Dan Voiculescu a mărturisit că va continua lupta cu abuzurile.

„Ultima abordare e legată de viitor. Să ne uităm spre orizont, eu acolo văd o luptă pe viață cu abuzurile. Cu abuzurile, mai ales ale celor puternici împitriva celor care nu se pot apăra singuri, ale celor care au dorința de a se apăra și nu o pot face”.

R.D.

NICIUN COMENTARIU