9.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024 - 3:06
No menu items!

Dan Tănasă candidează pentru Alianța Noastră: PSD și PNL i-a tratat pe românii din HarCov cu maximă iresponsabilitate

spot_img

Cunoscutul activist civic Dan Tanasă va candida pentru un loc în Parlament din partea Alianţei Noastre România.

Jurnalistul Dan Tanasă, cel mai cunoscut apărător al românilor din Harghita și Covasna, preşedinte al Asociaţiei Civice pentru Demnitate în Europa, a primit spirjinul Alianței Noastre România.

Anunțul a fost făcut de liderul partidului, Marian Munteanu, pe pagina sa de Facebook, fiind confirmat pentru Sursa Zilei și de Dan Tănasă. „Jurnalistul și militantul civic Dan Tanasă s-a înscris în Alianța Noastră România.
Dan va fi candidatul Alianței în județul Harghita și, sunt sigur, un demn reprezentant al ardelenilor în Parlamentul României. Îi urez bun venit și îl asigur de întreaga mea susținere! Doamne, ajută !”, a scris Marian Munteanu.

„Nici liberalii, și nici social-democrații nu sunt interesați de cele două județe și de soarta românilor de acolo. Și nu acum, ci de ani de zile. Toată lumea i-a tratat pe românii de acolo cu maximă iresponsabilitate. Și mă refer la cele două mari partide, PSD și PNL. Nu au fost și nu sunt în stare să găsească o soluție prin care să sprijine un om, nu neapărat Dan Tănasă, care măcar să spună niște lucruri, chiar dacă nu poate să dărâme munții sau să schimbe paradigma. Alianța Noastră este singura formațiune care mi-a întins o mână și este singura interesată să-mi sprijine proiectele. Dorința mea este să spun că în cele două județe se întâmplă lucruri care nu sunt în regulă”, ne-a declarat Dan Tănasă.

Andi Topală