18.6 C
București
sâmbătă, 8 mai 2021 - 14:29

Dacian Cioloș, șeful PLUS și al lui Vlad Voiculescu, NU a știut de decizia premierului PNL și a viceprim-ministrului USR

Prim-ministrul Florin Cîțu de la PNL și vicepremierul USR Dan Barna nu l-ar fi informat și pe Dacian Cioloș, președintele PLUS, partidul care a primit portofoliul Sănătății și l-a propus pe Vlad Voiculescu în funcție, în această dimineață, de decizia de revocare din funcție a ministrului Sănătății. 

”Dacian Cioloș nu a fost informat de premierul Florin Cîțu de intenția de a-l revoca pe Vlad (Voiculescu – n.r.) din funcția de ministru al Sănătății”, au declarat pentru Mediafax surse din conducerea PLUS.

Potrivit surselor citate, nici liderul USR, Dan Barna, nu a fost informat în privința subiectului, atunci când a fost chemat la discuția cu premierul Florin Cîțu.

Premierul Florin Cîțu a anunțat, miercuri, că i-a înaintat președintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a lui Vlad Voiculescu și a secretarului de stat Andreea Moldovan. Interimatul ministerului va fi asigurat de către Dan Barna.