12.1 C
București
duminică, 3 martie 2024 - 15:06
No menu items!

Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

spot_img

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat, vineri, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Temperaturile vor fi ușor mai coborâte în regiunile extracarpatice în săptămâna Crăciunului, apoi vremea devine mai caldă în ultima săptămână din 2023.

Săptămâna 4-11 decembrie 2023

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile sud-estice, iar în rest va fi, în general, apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 11-18 decembrie 2023

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile estice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 18-25 decembrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor mai coborâte în regiunile extracarpatice.

Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile intracarpatice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 25 decembrie 2023-1 ianuarie 2024

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru această perioadă, cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile vestice și nord-vestice.

                                                                                                       Adina Bucur Silav