16 C
București
joi, 30 mai 2024 - 10:47
No menu items!

Cum ne influenţează Venus şi Marte viaţa sexuală în 2013?

spot_img

Cum ne influenţează Venus şi Marte viaţa sexuală?

Majoritatea femeilor vor neglija viaţa intimă în 2013, având alte priorităţi.

Berbecul este energic şi pasional, dar, lipsit de romantism, îi place să treacă direct la subiect. Trebuie să aibă răbdare pentru preludiu şi să fie sensibil cu partenerul. Venus îi poate spori latura sentimentală, dar Marte îi influenţează dorinţa de a controla permanent.

Taurul este sensibil şi neexperimentat în tainele amorului. Se lasă dominat de Venus, devenind emotiv şi pierzându-se uşor în detalii, ceea ce nu este de ajutor. Trebuie să fie mai îndrăzneţ, pentru a obţine o imagine specială.

Gemenii tratează problemele cu superficialitate şi le place. Când se confruntă cu nemulţumiri de cuplu, preferă să caute în altă parte ceea ce le lipseşte şi înşeală fără mustrări de conştiinţă. Trebuie să înveţe să fie sensibili la nevoile celuilalt, deoarece preludiul este o parte importantă a actului sexual.

Racul este cel mai sensibil şi reţinut în pat, ceea ce nemulţumeşte partenerul. Venus îi poate spori latura emotivă, dar trebuie să prindă curaj. Un comportament liniştit nu este suficient, uneori trebuie să iasă din decor, pentru a avea o viaţă sexuală împlinită.

Leul are o personalitate puternică ce se reflectă în comportamentul sexual. Îi place să conducă şi nu acceptă să cedeze rolul prea des partenerului. Marte îi amplifică dorinţa de a fi în centrul atenţiei, determinându-l să nu se implice sentimental, ci doar să lase o bună impresie în urmă. Greşeşte lăsându-şi partenerul să creadă că mai are vreo şansă.

Fecioara este conservatoare, loială şi atentă la detalii, reuşind să lase o bună impresie în pat. Nu este adepta experimentelor majore, dar reuşeşte să impresioneze prin improvizaţie. Venus îi dăruieşte dorinţa de convieţuire într-o relaţie unită şi îi sporeşte sensibilitatea. Detestă trădarea.

Balanţa este foarte romantică în pat, dar n-ar strica mai mult sare şi piper. Este dominată de Venus, fiind permanent încărcată cu sensibilitate şi emotivitate. Marte îi poate influenţa pozitiv personalitatea, caci energie şi dorinţă de dominare are din plin.

Scorpionul debordează de pasiune sexuală. Are o imaginaţie bogată, pe care o explorează din plin oricând are ocazia. Are nevoie de răbdare, vrea totul sau nimic şi are tendinţa să-şi exprime dragostea prin gesturi agresive. Patronul Marte îi amplifică plăcerea de a domina.

Săgetatorul este spontan şi are nevoie de adrenalină în pat, altfel se plictiseşte foarte repede. Îi plac aventurile şi nu pune mare preţ pe romantism sau afecţiune. Obţine plăcere de la parteneri dezinhibaţi şi dornici să experimenteze. Marte îi amplifică dorinţa de a se comporta ca un lider în pat.

Capricornul este senzual în dormitor. Îi plac atenţia şi răsfăţul partenerului, iar el oferă tandreţe. Venus îi sporeşte afectivitatea, iar Marte îi amplifică imaginaţia şi dorinţa de a ieşi din banal.

Vărsătorul este direct şi pasional, obţinând exact ce vor. Seduc cu uşurinţă, având o putere de convingere aproape mistică. Sunt adepţii partidelor de dragoste agresive şi pătimaşe, dar fără perversiuni. Nu sunt romantici, ci adoră partidele spontane.

Peştii sunt romantici incurabili. Preludiul şi declaraţiile siropoase nu lipsesc din partida ideală de dragoste. Pretind încredere şi respect, au imaginaţie, dar le lipseşte curajul. Venus le amplifică dorinţa de a se simţi protejaţi, deoarece, cu greu reuşesc să scape de inhibiţii.

C.N.