Cum îți ștergi istoricul de pe Facebook

 facebook

De fiecare dată când intri pe Facebook, informațiile pe care le cauți sunt înregistrate în Activity Log, scrie gadgetreport.ro.

Dacă nu mai vrei ca prietenii tăi să vadă ce te-a interesat, cu cine ai vorbit, ce like-uri ai dat și mai ales cui, pentru a șterge datele, trebuie să intri în contul tău de Facebook și să dai click pe icon-ul din dreapta sus, pe Activity Log. Apoi, accesezi „More” și apeși pe „Search”.

Cum-sa-iti-stergi-istoricul-de-pe-Facebook

Astfel, vei vedea toate căutările de pe Facebook. Acestea se pot șterge în întregime, sau numai cele care nu mai vrei să mai apară pe pagina personală.

Operațiunea trebuie făcută periodic, pentru că nu există un buton care să oprească înregistrarea căutărilor.

C.A.

 

NICIUN COMENTARIU