28.9 C
București
luni, 15 aprilie 2024 - 17:12
No menu items!

Culmea tupeului: bărbat prins după ce a condus cu viteză, fără carnet, beat şi drogat. Le-a dat polițiștilor actele altei persoane

spot_img

Un brașovean a încălcat legea fără număr: a condus fără carnet, beat şi drogat, şi cu viteză peste limita permisă, scrie Brașov.net. Mai mult, a prezentat actele altei persoane şi avea la el zeci de pliculeţe în care se pare că ar fi droguri. Bărbatul s-a ales cu dosar penal, potrivit Brașov.net.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează acte de cercetare într-un dosar penal, pe care l-au întocmit în urma unui control efectuat de aceștia în trafic.

Duminică, 14 ianuarie polițiștii făgărășeni au oprit, pe DN 1, în localitatea Făgăraș, un autoturism care fusese înregistrat de aparatul radar circulând cu o viteză peste limita legală.

În cadrul verificării legalității documentelor, cel oprit nu a înmânat actele prevăzute de lege și a furnizat polițiștilor identitatea unei alte persoane, fapt ce a dus la conducerea acestuia la sediul unității de poliție pentru stabilirea identității reale și a motivelor pentru care a încercat să își ascundă identitatea.

Interogările ce au fost efectuate în bazele de date au arătat faptul că bărbatul identificat la volanul autovehiculului nu este deținător de permis de conducere, iar testările pe care polițiștii le-au efectuat cu aparatele etilotest si drugtest au indicat o valoare de 0.21 mg/l alcool pur în aerul expirat, respectiv o valoare pozitivă la o substanță psihoactivă.

D.Constantin