18.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024 - 16:29
No menu items!

Cui i-a cerut demisia Crin Antonescu UPDATE

spot_img

Crin Antonescu i-a cerut preşedintelui PNL Sector 1, Vlad Moisescu, să-şi dea demisia pentru „buna”  colaborare cu adversarii la referendumul  pentru demiterea preşedintelui Băsescu .

Crin Antonescu i-a cerut demisia  lui Vlad Moisescu, preşedintele PNL Sector 1, pentru colaborarea cu adversarii la referendum dar şi pentru faptul că l-a impus pe Tăriceanu candidat pentru Sectorul 1. Decizia trebuie însă validată de Consiliul Naţional Executiv care se va reuni vineri seara. Preşedintele PNL  le-a reproşat în mai multe rânduri celor de la Sectorul 1 atitudinea avută la referendum dar  şi  în timpul alegerilor locale.  Mai mult, Antonescu  a spus că şi primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, ar trebui dat afară din PNL. (V.M)

UPDATE: Nicolăescu:  BPN  a propus schimbarea conducerii PNL Sector 1

Liderul PNL Eugen Nicolăescu a anunţat, la finalul şedinţei BPN a partidului , că s-a propus schimbarea echipei PNL Sector 1. Motivul, conducere slabă la referendumul pentru demiterea preşedintelui dar şi în alegerile locale. Propunerea de demitere a obţinut 24 de voturi „pentru”, 6 „împotrivă” şi doua abţineri, decizia urmând a fi validată de Consiliul Naţional Executiv al PNL. Eugen Nicolăescu propus interimar la organizatia PNL sector1
La rândul său, Vlad Moisescu a dezvăluit că propunerea de demitere a sa a venit din partea lui Antonescu, pe motiv că a trădat partidul în alegerile locale.