16.5 C
București
joi, 23 mai 2024 - 0:04
No menu items!

Criminalul Gheorghe Dincă a fost scos din închisoare și plimbat cu mașina prin Craiova din cauza unei erori informatice

spot_img

Criminalul Gheorghe Dincă a fost scos din închisoare și plimbat cu mașina prin Craiova, iar totul ar fi avut loc din cauza unei aplicații care a costat peste un milion de euro, dar care a dat erori, informează Fanatik.. Transportul s-a făcut sub pază, așa cum prevăd regulile, însă ajunși la fața locului polițiștii care îl însoțeau au constatat că Dincă nu apărea pe lista inculpaților din acea zi și că ar fi trebuit să se prezinte în instanță abia o lună mai târziu.

Cât a costat aplicația care dă rateuri?

Dincă a fost dus de autorități la Curtea de Apel Craiova într-un proces în care era acuzat de furt de energie electrică.

Odată ajunși la fața locului polițiștii care îl însoțeau au constatat că Gheorghe Dincă nu apărea pe lista inculpaților din acea zi. Bărbatul trebuie însă să se prezinte peste o lună, mai scrie sursa citată mai sus.

Aplicația PMSWeb (Prisoner Management Sustem on Web), care i-a dus în eroare pe oamenii legii, se află încă în stadiu incipient de testare. Autoritatea Națională a Penitenciarelor a plătit peste un milion de euro pe aceasta, potivit Profit.

D.Constantin