12.2 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 13:53

Crime la Săpoca: patru pacienți uciși și nouă răniți grav. Criminalul, un pacient aflat într-o criză psihotică

spot_img

Un incident șocat a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la Spitalul de Psihiatrie Săpoca din Buzău.  Un pacient a omorât patru bolnavi, iar alți nouă au fost răniți grav după ce au fost atacați și loviți cu bestialitate de bărbat. 

Este vorba de un pacient de 38 de ani care fusese internat pentru sevraj etilic, potrivit stirile protv.ro.

În jurul orei 3 dimineața, bărbatul  a intrat cu un stativ pentru perfuzii în două saloane și a atacat pacienții. În total 13 bolnavi au fost loviți cu o cruzime ieșită din comun.  La momentul atacului pacienții dormeau și nu au avut timp de reacție. Una dintre victimele atacate se afla în comă și nu a putut fi resuscitată. Bilanțul este cumplit: patru oameni morți, iar alți nouă au fost răniți grav.

Medicii spun că în momentul atacului, agresorul ar fi avut o criză de psihoză . El a încercat să fugă, însă a fost prins și imobilizat de un polițist aflat în spital pentru internarea unui scandalagiu. 

Pacienții răniți au fost transportați cu mai multe Ambulanțe la Spitalul de Urgență Buzău, însă, se ia în calcul transefrarea acestora către spitalele din Capitală. 

Doi bărbați sunt în comă, iar starea celorlalate șapte victime este stabilă. Pacienţii au peste 60 de ani, relatează news.ro.