20.6 C
București
joi, 23 mai 2024 - 20:51
No menu items!

Costumul de baie perfect

spot_img

Costumul de baie perfect

Trendurile majore în materie de costume de baie nu s-au schimbat față de anul trecut, însă vara 2013 pare să aducă un adevărat curcubeu pentru look-ul de plajă.

Anul acesta specialiștii recomandă costumul întreg, care promite să fie la fel de sexy ca orice bikini minuscul. Mai mult, costumul poate acoperi imperfecțiunile nedorite și oferă o mai bună protecție împotriva razelor soarelui.

La fel ca și anul trecut se poartă costumele de baie cu sutien de tip bandeau, iar o nouă tendință, slipul brazilian. Și, desigur, nu putea să lipsească din tendințe pentru costumele de baie dungile orizontale

 Cum sa îl alegi pe cel potrivit corpului tău?

 Forma corpului: pară – Dacă formele corpului tău tind să fie mai mari în partea de jos, decât în cea de sus, sânii vor fi cei pe care trebuie să îi pui în valoare. Poți purta costume din baie din 2 bucăți, însă este recomandat să mergi pe sutiene cu volanașe sau accesorii, astfel încât să se formeze un echilibru. În ceea ce privește slipul, renunță la tanga sau forma braziliană și alege un slip clasic cât mai simplu.

 Forma corpului: minionă, micuță de statură – Pentru a crea o impresie de alungire a corpului sunt potrivite costumele de baie cu sutien de tip triunghi. Acestea te vor face să pari mai înaltă, iar slipul poate fi de orice fel.

 Forma corpului: zveltă, filiformă – Dacă nu ești foarte „înzestrată” și ai forme vag conturate, optează pentru sutienele cu volănașe care crează impresia de volum, prinse dupa gât, și slipul cu model jucăuș.

 Forma corpului: înaltă– Dacă vrei sa atragi atenția de la înălțimea ta poti allege un model care să pună accentul pe abdomen sau pe un element central, folosind decupaje sau modele îndrăznețe, o floare în zona pieptului sau chiar accesoriile metalice.

 Forma corpului: măr Pentru a distrage atenția de la un bust mic, picioare lungi și o talie neevidențiată, se recomandă costumele de baie dintr-o singură bucată, decupate în laterală.

 Forma corpului: clepsidra– Pentru o talie bine proporționată, sâni mari și șolduri bine conturate poți purta orice de la imprimeuri până la forme mai nonconvenționale.

 Forma corpului: triunghi inversat– Dacă ai bust proeminent și umeri lați, ai și picioare frumoase și subțiri, atunci optează pentru costume de baie cu slip ce atrage atenția asupra taliei și picioarelor.

 

C.I.