12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 13:01
No menu items!

Cornelia Catanga a orbit după ce a suferit un infarct. Urma o dietă alimentară

spot_img

Veste şocantă despre cântăreața Cornelia Catanga. Interpreta de muzică lăutărească a orbit după ce în urmă cu două zile a ajuns la spital în stop cardio – respirator. Starea de sănătate a cântăreţei s-a deteriorat din cauza unei diete drastice.

Luni, 15 iulie, cântăreaţa a suferit un stop cardio-respirator. A fost operată de urgență, iar medicii de la Spitalul de Urgență Floreasca i-au montat un stent.

Din păcate, problemele nu s-au oprit aici. Vederea i-a fost afectată dramatic în urma infarctului suferit, cântăreaţa având deja un diagnostic de retinopatie oculară. Potrivit medicilor, atât orbirea, cât și infarctul au fost cauzate de o cură de slăbire drastică.

Artista a slăbit în cinci luni 27 de kilograme, supunându-se unei diete extreme.

Medicii specializați în nutriție spun că după o perioadă de înfometare, fără vitamine și minerale riscurile unui infarct sunt uriaşe, deoarece organismul slăbește mușchii inimii, care nu mai pot pompa sânge.

Cornelia Catenga ar fi fost, însă, şi profund afectată de plecarea fiului ei în America. În acest moment se află internată la Spitalul Floreasca, din Capitală.