27 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023 - 14:54
No menu items!

Copiii din familii defavorizate din sectorul 6 primesc rechizite de la voluntari

spot_img

Zeci de bucureșteni care locuiesc în sectorul 6 au donat, la corturile Fundației Din Suflet, Pentru suflet, cărți, rechzite și ghiozdane pentru copiii care provin din familii defavorizate.

Inimoșii care au venit să aducă din puținul lor lucruri pe care unii copii nu își permit să le cumpere au spus că vor ca toți micuții să poată avea rechizite și cărți în noul an școlar.

Campaniile Fundației Din Suflet, Pentru Suflet, condusă de Ștefan Florescu, s-au derulat și în parcurile de joacă din cartierele din sectorul 6. Micuții au parte de spectacole și jocuri în aer liber, piese de teatru pe care nu le pot vedea, în altă parte, gratuit.

Sub genericul „Povești cu joc și cântec în suflet de copil”, demersul Fundației a debutat în Parcul Apusului, cu personaje favorite din desenele animate, care au pus în scenă scenete cu muzică și dans ce au atras sute de curioși.

copii clovn parc

Primăria sector 6 nu a terminat de igienizat și de reabilitat școlile și grădinițele din sector, iar părinții micuților spun că nu mai au nicio așteptare din partea primarului Rareș Mănescu, pentru că așa s-a întâmplat în fiecare an.