1.3 C
București
miercuri, 19 ianuarie 2022 - 22:46
No menu items!

Constanţa: Peste şapte tone de articole pirotehnice, confiscate de poliţiştii de la Transporturi

spot_img

Peste şapte tone de articole pirotehnice din care, mai bine de o tonă încărcătură explozibilă, au fost confiscate, joi, de poliţiştii de la Biroul Transporturi Constanţa. Trei persoane sunt cercetate în acest caz.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat, joi, că poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Constanţa au pus în aplicare, miercuri, trei mandate de percheziţie domiciliară, în localităţile Corbu, Agigea şi Constanţa, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept. 
 

“Poliţiştii au identificat şi ridicat, în vederea indisponibilizării, aproximativ 7.600 de kilograme de articole pirotehnice, din care aproximativ 1.150 de kilograme de încărcătură explozibilă. Valoarea totală a materialelor pirotehnice este de circa 300.000 de lei”, a transmis IPJ Constanţa.  

 
Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 35 şi 45 de ani, au fost duşi la sediu pentru audieri, ei fiind suspectaţi de săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept.