14.6 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 15:30

Constanța a ieșit pe străzi ca să o felicite pe Simona Halep

spot_img

Simona Halep a fost întâmpinată ca o regină în orașul natal, Constața. De la bordul unui autobuz etajat, campioana a prezentat constanțenilor trofeul de la Wimbledon.

Autobuzul care a transportat-o pe Simona alături de care s-au aflat zeci de copii,  a parcurs traseul bulevardul Tomis, Termele Romane – Bulevardul Regina Elisabeta – Piaţa Ovidiu. Mii de constănțeni au întâmpinat-o și au ovaționat-o pe campioană.

 Timp de o jumătate de oră, Simona Halep și-a salutat fanii, printre ei și două mirese cărora Simona le-a urat Casă de Piatră!  apoi  a urcat pe scena amplasată în Piața Ovidiu.

“Vin cu drag mereu în Constanța, va rămâne pentru totdeauna orașul meu de suflet. Avem un oraș deosebit. Sunt convinsă că avem și mulți turiști din toată țara și vă mulțumesc că ați venit. Nu prea mai vreau să plec de aici. Toți copiii trebuie să creadă în ei și să aibă curaj. Vă mulțumesc și vă doresc o zi cât mai frumoasă”, a spus Simona miilor de fani care au venit s[ o salute.

Pe tot parcursul ceremoniei, campioana și-a ținut de mână nepoțica, Tania in vârstă de trei ani.

Miercuri, Simona Halep şi-a prezentat trofeul de la Wimbledon pe Arena Naţională din Bucureşti, în fața a 20.000 de oameni