4.4 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 12:14
No menu items!

Conducerea PSD a invalidat lista lui Oprișan. Liderul de la Vrancea: „Ciolacu nu e stăpân”

spot_img

Consiliul Politic Naţional al PSD a decis, marți, să invalideze lista candidaților PSD Vrancea la alegerile parlamenare, au declarat surse social-democrate pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Marian Oprişan susţine că el nu a vrut să mai candideze la aceste alegeri parlamentare, dar a fost propus de colegii săi de la partid din teren. El arată cu degetul spre Marcel Ciolacu, despre care spune că nu e „stăpân”. „Noi vorbim de lege aici”, spune Oprișan.

„Ciolacu nu e stăpân. Eu respect decizia colegilor mei doar că secretarul general, dl. Stănescu, are obligaţia să transmită decizia la Consiliul de partid din Vrancea, să facă propuneri şi să facă propuneri la Senat şi Camera Deputaţilor. Cosiliul Judeţean al PSD urmează să ia în discuţie decizia de validare. Noi vorbim de lege aici, de ordine, de disciplină. Consiliul poate să facă alte propuneri sau să le menţină pe acestea.

Informaţiile sunt false că eu m-am pus singur pe listă. Eu nici n-am vrut să mai candidez, dar colegii mei primari cu unanimitate m-au propus ca eu şi alţi colegi să candidaăm la Senat şi Camera Deputaților. Eu nu-mi las organizaţia la greu, pentru că am muncit 30 de ani împreună.

Eu, Marian Oprişan, n-am probleme de cinste şi integritate. Este adevărat că n-am avut cele mai bune relaţii cu Ciolacu”, a spus Marian Oprișan la Digi24.