24.2 C
București
vineri, 12 aprilie 2024 - 17:28
No menu items!

Cioroianu și Godină, jigniri ca la ușa cortului

spot_img

Directorul Bibliotecii Naționale, istoricul Adrian Cioroianu, și fostul polițist Marian Godină, actual influencer, au avut un schimb de mesaje pe pagina de Facebook a lui Cioroianu la o postare legată de temperatura din sala de lectură a instituției.

”În același registru umoristic, nu mai bine v-ați băga dumneavoastră un termometru în cur? Dacă ar fi unul care ar măsura prostia umană, ar bubui, la fel cum bubuiți dumneavoastră de inteligență„, a scris Marian Godină, fiind urmat de mai multe mesaje transmise de Cioroianu.

”A reapărut influensărul răsuflat Godină! Sunteți penibil. Din ce in ce mai penibil. Rog fiți recunoscător că vă bag in seamă și rog nu vă sinucideți, deși oglina nu vă minte, dimineața, dragă milițian de pripas!”, a scris istoricul într-un răspuns.

”Sunteți penibil si needucat, milițiene! Vezi când e născut ex-regele Spaniei, când sunt eu… Și poate pricepi… Dacă nu, dă un semn și îți desenez, influensăre de doi bani și insolent!”, a reluat apoi într-un alt mesaj un răspuns către fostul polițist.

”Nu, amarâtule! Habar n-ai de Istorie. Pune mana pe carte, milițiene influensăr! Te faci de râs. Nici filmul Gladiatorul nu l-ai văzut? Sau iar dormeai în sală, de la prea multe semințe de floare scuipate pe jos?! Ăsta e semn de viață lungă, nu de OK! Inapoi la clasa a VII-a, influensăre! Pune mâna și citește, sau mă vei pune în situația de a-ți aminti eu cum e cu editatul cărților scrise de victime devenite tupeiști!”, a mai scris Cioroianu.

Totul a început după ce jurnalista Emilia Șercan a relatat miercuri că în sălile de lectură ale Bibliotecii Naționale cititorii sunt nevoiți să stea cu gecile pe ei, la temperaturi de 16,6 grade.

D.Constantin