9.3 C
București
duminică, 17 octombrie 2021 - 9:35

Cinematografele din Capitală, pline ochi în miez de noapte, pentru premiera STAR WARS

spot_img

După lansarea cu mare fast de acum trei zile de la New York, cel mai recent film din franciza științifico-fantastică Războiul Stelelor a ajuns și în România. Spectatorii au luat cu asalt cinematografele din Capitală, chiar dacă premiera a avut loc la miezul nopții.

Fanii înrăiți au stat la coadă pentru a intra în sălile de cinema, iar unii s-au costumat în ton cu evenimentul. În toată țara s-au dat 12.000 de bilete, puse în vânzare de acum două luni.

După mai bine de două ore, nimeni n-a plecat dezamăgit.Câțiva spectatori și-au ales cu grijă hainele pentru marele eveniment: s-au costumat adecvat sau au avut cel puțin un tricou inscripționat cu Star Wars.

Dacă unii nici măcar nu se născuseră când a apărut primul episod din celebra serie, alții au retrăit sentimente de acum 30 de ani.

Până acum, doar la filmul Hobbitul biletele s-au epuizat în prima zi. Star Wars înregistrează acum însă același fenomen.

Odiseea-fenomen Star Wars: Trezirea forței a avut premiera mondială luni la Los Angeles, după luni de anticipare și o masivă campanie publicitară.

Membri ai distribuției, printre care Harrison Ford, Mark Hamill și Carrie Fisher, prezenți în filmul original din 1977, și-au făcut apariția pe covorul roșu luni seara, alături de nume mai recente ale echipei, cum ar fi Daisy Ridley și John Boyega, la premiera de la Hollywood la ora 06:30 PM (02.30 GMT marți), la care au asistat circa 5.000 de invitați.