22.7 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023 - 13:14
No menu items!

Cine vrea să spargă ALDE și coaliția de guvernare

spot_img

Copreședintele ALDE, Daniel Constantin, susține că nu are vreo intenție de a părăsi partidul, pentru a sparge coaliția de guvernare.

Sunt voci la nivelul conducerii ALDE care se întreabă dacă fuziunea dintre PC și PLR a mai avut loc sau lui Daniel Constantin îi convenea mai mult cota aproape nesemnificativă pe care o avea Partidul Conservator înainte de fuziune.

Ne-am putea întreba dacă Daniel Constantin se teme de alegerile interne pentru președinția unică a partidului, în condițiile în care acesta are, aproape după doi ani, o conducere bicefală, iar deciziile trebuie trecute prin Comisia de fuziune.

Și mai este foarte curios de ce, în ultima lună, Daniel Constantin nu a mai fost văzut lângă Călin Popescu Tăriceanu, așa cum o făcea de obicei. Oare are o agendă diferită?

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Daniel Constantin respinge speculațiile lansate în ultima perioadă.

Am văzut că se fac speculații legate de partidul pe care îl conduc și despre așa zisele mele intenții politice. S-au mai făcut asemenea speculații și în trecut, în special din zona unui trust de presă care și-a făcut o temă din a mă ataca și care are o preferință pentru o anumită tabără din ALDE.

Când voi avea ceva de spus, o voi face.

Sfatul meu pentru cei care alimentează astfel de scenarii este să privească în trecut. Sunt președintele aceluiași partid de peste 7 ani de zile, nu am schimbat niciodată partidul și nu am lăsat niciodată în urmă oamenii care au fost alături de mine. Nu am spart niciodată guverne. Nu o voi face nici de acum înainte.

Nu ascund, în același timp, că sunt discuții interne dar nu sunt eu cel care le-a generat

Daniel Constantin

Valeriu Motoc