18.9 C
București
joi, 23 mai 2024 - 22:49
No menu items!

Cine sunt superstarurile de la Hollywood care nu sărbătoresc Crăciunul?

spot_img

 angelina jolie

Dacă majoritatea vedetelor de la Hollywood, fie catolice sau protestante, au postat zilele acestea pe rețelele de socializare poze cu brazi și mese de Crăciun, există și celebrități care nu au sărbătorit Nașterea Domnului, scrie perfecte.ro. Iată câteva:

 Angelina Jolie

Din 2002, de când a adoptat primul copil, un micuț cambodgian pe nume Maddox, Angelina Jolie a devenit budistă. Deoarece religia micuțului la naștere era budismul, Angelina a vrut să învețe cât mai multe despre ea. „Am citit foarte multe și îl învăț ce știu. A petrecut mult timp în temple, cu călugării și învață”, a declarat ea într-un interviu.

Kate Hudson

 alg-kate-hudson-jpg

S-a născut într-o familie ebraică, ceea ce înseamnă că în loc de luminițe în brad, ea și familia ei vor aprinde, cel mai probabil, o menoră, celebrul sfeșnic evreiesc cu 7 brațe.

Tom Cruise

tom-cruise

Tom Cruise este cel mai înflăcărat adept al scientologiei, o religie creată în 1953 de un scriitor de SF, L. Ron Hubbard. Tom Cruise și alte vedete adepte ale scientologiei, nu cred în Iisus sau Dumnezeu, dar cred în extratereștri și în Xenu, un conducător intergalactic.

Demi Moore

demi moore

La fel ca și Madonna sau fostul ei soț, Ashton Kutcher, Demi este o practicantă devotată a Kabbbahlei. Ceea ce înseamnă că, deși crede într-un Creator al lumii, aceasta nu crede în Iisus sau în nașterea Sa. Adepții Kabbalah cred în reîncarnare și în iluminarea sinelui, până la atingerea Lumii Infinitului.

Katherine Heigl

katherine-heigl-closeup-face-wallpaper-1343

Doctorița din „Grey’s Anatomy” este adepta mormonismului, religie poligamă ai cărei credincioși sunt considerați cei mai drăguți oameni. Biserica mormonă are drept cărți de căpătâi Biblia și cartea mormonilor și, deși au slujbe, nu sărbătoresc ceva deosebit în ziua de Crăciun.

C.A.