3 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 10:33
No menu items!

Cine sunt numele vehiculate pentru funcția de ministru al Finanțelor

spot_img

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău,, unul dintre apropiații premierului, a declarat, duminică, la Aleph News că partidul are în vedere patru membri pe care i-ar putea propune pentru funcția de ministru al Finanțelor.

Sighiartău susține că se află în analiză, pentru șefia Finanțelor, Marcel Boloș, fost ministru al Fondurilor Europene, Bogdan Huțucă (șeful Comisiei de buget din Camera Deputaților), Lucian Heiuș (a mai fost propus la Finanțe) și Dan Vîlceanu, liderul PNL Gorj, al cărui nume a fost intens vehiculat pentru acest portofoliu.

Secretarul general al PNL a mai spus că au fost discuții pe marginea revocării din funcție a lui Alexandru Nazare, dar este atributul premierului să își facă echipa.

„Florin Cîţu va face ca acest Guvern să performeze. Dacă asta înseamnă revocări, nu este o problemă. Dacă asta înseamnă promovări, cu atât mai bine. Important pentru PNL este ca acest guvern să performeze. (…) Cred că Florin Cîţu va fi prim ministru în continuare”, a mai declarat Sighiartău.

E. Stan