16.7 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024 - 5:40
No menu items!

Cine este Katie Holmes?

spot_img

Cine este Katie Holmes?

Kate Noelle Holmes este o actriță americană, care a intrat în atenția publicului cu rolul „Joey Potter” din serialul de televiziune „Dawson’s Creek”.

A urmat cursurile unei şcoli de modele, a învăţat la Notre Dame Academy, la şcoala de fete „Roman Catholic” din Toledo şi, la vârsta de şaisprezece ani, a participa la un concurs de frumuseţe organizat în şcoală, îndemnată de profesorul ei. A intrat în competiţia „The International Modeling and Talent Association”, unde cânta, dansa şi recita un monolog din „To Kill a Mockingbird”.

Dorindu-şi mai mult, a participat la un casting în  Los Angeles şi a obţinut primul rol, începându-şi cariera actoricească demnă de invidiat. Katie este o actriță completă, deoarece a jucat în diverse producții, de la filme de artă la thrillere și blockbustere.

Fiica lui Martin Joseph Holmes, avocat specializat în divorţuri şi Kathleen Stothers, casnică filantropică, tânăra actriţă are trei surori şi un frate.

Şi-a oficializat relaţia cu celebrul Tom Cruise la doar două luni după ce se cunoscuseră, intrând în atenţia presei de scandal. În anul următor, Katie a născut-o pe Suri, fiica naturală a cuplului, iar câteva luni mai târziu s-au căsătorit în Italia.

În prezent, actriţa se află într-o relaţie cu actorul canadian Luke Kirb, la un an după divorţul de Tom Cruise.

R.M.

Articolul precedent
Articolul următor