9 C
București
duminică, 17 octombrie 2021 - 4:00

Cine este cel mai sexy bărbat în viață

spot_img

david_beckham

Fostul fotbalist englez David Beckham a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă, în anul 2015, relatează msn.com.

Fostul fotbalist englez David Beckham a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă, în anul 2015, relatează msn.com.

Coperta revistei People este dedicată fostului internaţional englez, care, purtând o jachetă din piele neagră, pantaloni negri şi un tricou negru, cărora li s-a alăturat un lanţ argintiu, a pozat pentru această fotografie ca un veritabil star rock. “Este o onoare uriaşă. Sunt foarte încântat să accept acest premiu“, a spus David Beckham.

În vârstă de 40 de ani, celebrul sportiv britanic spune că nu a simţit niciodată că ar fi un “sex simbol”, aşa cum Hollywood-ul l-a considerat întotdeauna: “Nu am simţit niciodată că aş fi o persoană atractivă şi sexy”.

Cu toate acestea, David Beckham spune că îşi doreşte, totuşi, ca soţia sa, Victoria Beckham, să-l considere mereu “cel mai sexy bărbat în viaţă”.

Victoria şi David Beckham s-au căsătorit în 1999 şi au împreună patru copii – Brooklyn, în vârstă de 16 ani, Romeo, în vârstă de 12 ani, Cruz, în vârstă de 10 ani, şi Harper, în vârstă de trei ani.

Revista People acordă acest titlu în fiecare an, în luna noiembrie. Titlul de cel mai sexy bărbat în viaţă a fost acordat pentru prima dată în 1985, într-un articol despre actorul australian Mel Gibson. Deţinătorii acestui titlu au fost aleşi, de-a lungul timpului, din toate grupele de vârstă, John F. Kennedy Jr. având 29 de ani, în 1988, când a primit titlul, iar Sean Connery având 59 de ani, în 1989.

Johnny Depp, George Clooney, Brad Pitt şi Richard Gere au fost fiecare desemnaţi de câte două ori drept “cel mai sexy bărbat în viaţă”.

Anul trecut, câştigătorul a fost actorul Chris Hemsworth.