Cine este adversara Simonei Halep în semifinalele turneului de la Dubai

Tenismena româncă o va întâlni vineri pe sportiva daneză Caroline Wozniacki

caroline-wozniacki

Jucătoarea daneză Caroline Wozniacki, cap de serie numărul 3 şi locul 5 WTA, a învins-o, joi, scor 7-5, 6-0, pe italianca Flavia Pennetta, locul 14 WTA şi a 10-a favorită, şi s-a calificat în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, fază în care o va întâlni pe Simona Halep.

Meciul a durat o oră şi 32 de minute.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 1, a obţinut calificarea în semifinale tot joi, impunându-se în faţa sportivei ruse Ekaterina Makarova, locul 9 WTA şi a şasea favorită, scor 6-3, 1-6, 7-5, în două ore şi 7 minute.

Halep şi Wozniacki au mai fost adversare de două ori. Wozniacki a învins-o pe Halep cu scorul de 6-2, 6-3, în optimi la Dubai, în 2012, iar românca s-a impus în faţa sportivei daneze în semifinale la New Haven, în 2013, scor 6-2, 7-5.

În cealaltă semifinală de la Dubai se vor întâlni Garbine Muguruza (Spania, locul 24 WTA) şi Karolina Pliskova (Cehia, locul 18 WTA).

Semifinalele sunt programate vineri, cu începere de la ora 15.00, prima fiind cea dintre Muguruza şi Pliskova, iar a doua cea dintre Halep şi Wozniacki.

R.D.

NICIUN COMENTARIU