17.6 C
București
luni, 20 septembrie 2021 - 13:15

VIDEO / FOTO. Cinci muncitori prinși sub un mal de pământ lângă Biblioteca Națională

spot_img
  • UPDATE

Se lucrează pentru extragerea celui de al treilea muncitor și pentru căutarea altor doi dispăruți. Concomitent se stabilizează malurile șantului, care are peste 2 metri adâncime.

  • UPDATE

Al doilea muncitor prins sub un mal de pământ a fost extras de salvatori la aproximativ o oră de la incident.

Cinci muncitori au fost prinși, luni, sub un mal de pământ lângă Biblioteca Națională din București. Potrivit primelor informații trei muncitori au fost răniți.

În urmă cu puțin timp, un apel la 112 anunța un incident în zona Bibliotecii Naționale unde se execută lucrări de reabilitare.

Potrivit ISU București – Ilfov, se intervine pentru extragerea mai multor persoane surprinse de prăbușirea unui mal de pământ în zona Bibliotecii Naționale.

Doi muncitori au fost scoși, iar la ora transmiterii știrii se încearcă extragerea celui de-al treilea.

Un bărbat de 50 ani a fost transportat la Spitalul Universitar și altul de 33 de ani a fost transportat la Spitalul Floreasca. ISU BIF transmite că ambele victime sunt conștiente.

Mai mult de 30 de salvatori acționează la locul incidentului. 

Potrivit informațiilor furnizate pompierilor de șeful echipei care executa lucrările, este posibil ca alți doi muncitori să fie acoperiți integral de pământ.

Pompierii fac eforturi pentru căutarea celorlalți doi dispăruți și, concomitent, se stabilizează malurile șanțului, care are peste 2 metri adâncime.

Emanuel Stan