15 C
București
duminică, 19 mai 2024 - 2:00
No menu items!

Cetățenii din sectorul 6 strâng semnături pentru demiterea primarului Rareș Mănescu

spot_img

Sute de cetățeni din sectorul 6 al Capitalei au început să strângă semnături pentru demiterea primarului Rareș Mănescu

referendum manescu

Oamenii îl consideră pe primarul Rareș Mănescu total absent din viața comunității locale a sectorului 6. Și în mediul online au fost inițiate mai multe astfel de demersuri, cetățenii explicând că „primarul invizibil” nu a adoptat nicio măsură în sprijinul lor, de doi ani, de când și-a început mandatul la primăria sectorului 6. De asemenea, oamenii îi reproșează edilului că nu și-a onorat niciuna din promisiunile făcute în campanie.

Sursa Zilei a scris pe larg despre cheltuielile exagerate pe care le fac angajații primăriei lui Mănescu, cu aprobarea edilului și a șefilor structurilor din primărie.

Mai mult, „Dottore” Rareș Mănescu a publicat pe site-ul oficial al primăriei Strategia de Dezvoltare a Sectorului 6, un document care prevede direcții, obiective și viziuni de dezvoltare pentru perioada 2014-2023. Documentul conține, într-un dispreț total față de cetățenii din sectorul 6, fragmente, pasaje și capitole preluate în sistem copy/paste de pe diverse siteuri, bloguri personale, siteurile altor primării sau instituții publice.

Semnăturile pentru demiterea primarului sector 6, prin referendum local, se strâng în corturile amenajate în principalele intersecții din cartiere, corturi ale Fundației „Din Suflet, Pentru Suflet”:

– intersecţia strada Braşov cu 1 Mai

– intersecţia strada Drumul Taberei cu str. Braşov

– intersecţia şos. Virtuţii cu Bdul. Constructorilor

– intersecţia bdul. Iuliu Maniu cu şos. Virtuţii

– Bdul. Iuliu Maniu – Piaţa Veteranilor

– Bdul. Iuliu Maniu – Piaţa Gorjului

– Calea Crângaşi – Piaţa Crângaşi.

Potrivit autorizaţiei eliberate de Primăria Municipiului Bucureşti, campania de strângere de semnături pentru demiterea primarului Rareş Mănescu se va desfăşura până pe data de 15 iulie 2015.

Marilena Nedelcu