18.9 C
București
duminică, 14 aprilie 2024 - 1:03
No menu items!

VIDEO Cerere în căsătorie inedită cu ajutorul jandarmilor. Percheziția s-a lăsat cu un „Da!”

spot_img

Jandarmii au ajutat un tânăr din oraşul Năsăud, care a vrut să îşi ceară iubita în căsătorie într-un mod inedit. Au organizat, joi, o acţiune de verificare a respectării măsurilor impuse în context pandemic şi l-au percheziţionat pe viitorul mire, asupra căruia au găsit cutiuţa cu inelul de logodnă.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, Daniel şi Ariana formează un cuplu de peste trei ani, iar momentul cererii în căsătorie a fost „regizat” la o terasă din oraş.

 „Pe timpul unei acţiuni punctuale executate la o terasă de către jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie din oraşul Năsăud, oamenii legii au descoperit asupra unui tânăr o cutiuţă de dimensiuni reduse, pe care o avea ascunsă într-un buzunar. Acesta a fost legitimat de către jandarmi, iar când a fost întrebat dacă are ceva de ascuns, a devenit neliniştit şi vădit emoţionat, deoarece în cutiuţă se afla… un cadou deosebit pentru iubita sa, pe care dorea să o ceară de soţie”, a transmis Jandarmeria.

Jandarmii le-au transmis tinerilor „Casă de piatră” şi  i-au oferit viitoarei mirese un buchet de flori.