15.7 C
București
joi, 23 mai 2024 - 11:47
No menu items!

Celebrul dresor Cesar Millan reacționează față de legea eutanasierii câinilor maidanezi

spot_img

cesar millanCelebrul dresor american, Cesar Millan, a reacționat față de decizia Curții Constituționale a României, precum și de aprobarea în Parlament a legii câinilor fără stăpân. El a scris un mesaj pe pagina oficială de facebook a fundaţiei sale, Cesar Millan Foundation, prin care face trimitere către o petiţie pentru oprirea eutanasierii câinilor fără stăpân.

Pe 25 septembrie Curtea Constituţională a autorizat omorârea în masă  a câinilor fără stăpân din România. Sub influenţa acestei noi legi, câinii vor fi ţinuţi 14 zile într-un adăpost supraaglomerat, apoi, dacă nu sunt adoptaţi, vor fi omorâţi. Maidanezii şi problema acestora pot fi manageriate într-un mod atât eficient cât şi uman. Arată-ţi sprijinul şi ia parte la oprirea masacrului din România!

Cesar Millan
dresor celebru

Mesajul său a devenit extrem de repede viral, fiind distribuit mai departe de peste sute de utilizatori.

Cesar Millan este renumit pentru poziția sa contra eutanasierii câinilor şi pentru încurajarea, prin intermediul emisiunii sale TV şi al turneelor, adopției câinilor fără stăpân. Cesar Millan a organizat chiar un miting de proporţii impresionante în SUA pentru a atrage atenţia că eutanasierea nu este soluţia potrivită pentru oprirea apariţiei patrupedelor pe străzi, ci adoptarea şi sterilizarea lor.

Lucian Mera