21.9 C
București
joi, 30 mai 2024 - 13:21
No menu items!

Video: Celebra Taylor Swift a luminat întreg New Yorkul de ziua ei

spot_img

Taylor Swift, cântăreața și compozitoarea emblematică, și-a sărbătorit cea de-a 34-a aniversare într-un stil încântător, ieșind în oraș alături de prietena ei Blake Lively în inima New York-ului. Noaptea a fost o aventură orbitoare, care a surprins esența aurei de stea a lui Taylor, informează E News. 

Festivitățile aniversare au debutat cu o noapte plină de farmec în oraș, iar luminile orașului păreau să danseze pentru a sărbători cea de-a 34-a călătorie a superstarului în jurul soarelui. În ciuda absenței iubitului Travis Kelce, care era concentrat pe pregătirile pentru următorul meci al echipei Kansas City Chiefs, Taylor a radiat de grație și bucurie în ziua ei specială. 

Foto- Taylor Swift- E News
Foto- Taylor Swift- E News

Însoțită de Blake Lively, Taylor Swift a fost întâmpinată de fotografii paparazzi care i-au cântat o serenadă cu o interpretare a melodiei „Happy Birthday”. Dând dovadă de umilința care o caracterizează, Taylor a răspuns cu un zâmbet radiant, legându-și brațele de Blake în timp ce ieșeau grațios din mașină.

Sursa video: Tik Tok

Amândouă îmbrăcate în ținute șic, întunecate, Blake Lively a îmbrăcat o rochie de piele neagră uimitoare, cu o fantă înaltă și îndrăzneață, asortată cu cizme Louboutin până la genunchi. Între timp,cântăreața și compozitoarea și-a îmbrățișat spiritul de Săgetător într-o rochie strălucitoare, împodobită cu motive de nori, lună și stele care aminteau de constelații, arătând cu adevărat ca și cum ar fi fost făcută din lumina stelelor.

 

Foto- Taylor Swift- E News
Foto- Taylor Swift- E News

 

Într-un gest de generozitate față de fanii ei, Taylor a marcat această ocazie făcând ca filmul Eras Tour să fie disponibil pentru închiriere pe Amazon Prime începând cu 13 decembrie, oferind un cadou special celor care o urmăresc cu devotament, precizează revista People.

Pentru toate cele 13 motive pentru care Taylor Swift consideră acest an încântător, fanii pot anticipa mai multe surprize și repere în continuarea călătoriei sale extraordinare. Pe măsură ce steaua continuă să strălucească, sărbătorirea zilei sale de naștere a devenit un alt capitol de neuitat în povestea vieții remarcabile a lui Taylor Swift.

Amalia Alessandra