28.5 C
București
sâmbătă, 1 octombrie 2022 - 14:33
No menu items!

2 halbe de bere în formă de cizmă la preț de 510 euro

spot_img

Celebrul bar DK Oyster din Mykonos a ajuns din nou în presa internațională, la mai puțin de o săptămână după ce niște turiști canadieni au fost suprataxați cu aproape 600 de dolari. Restaurantul a devenit viral pentru încă un incident, de data aceasta pentru că ar fi înșelat un cuplu din SUA.

510 USD pentru o porție de stridii și patru băuturi. Clienții au cumpărat două beri, două martini și o porție de stridii, pe care chelnerul a făcut presiuni să le comande. Una dintre cele mai probleme a fost berea: două pahare în formă de cizme, pline cu trei halbe de bere.

Cupul nu a putut să înțeleagă cifra exorbitantă care apărea pe nota de plată.

DK Oyster Bar are 2,5 stele din cinci, pe baza a 1.576 de recenzii, cu clienți nemulțumiți etichetând localul drept „înșelăciune totală”, „hoți” și „cel mai rău loc din toată Grecia”.

„A fost Mykonos; știam că va fi ridicol… 250 de euro, la asta ne gândeam”, a spus turistul cu experiență. „Dar am primit nota și era în jur de 500 de euro”, sau aproximativ 510 de dolari.

Cu toate acestea, când au încercat să se plângă de factură, perechea a fost înconjurată de „un grup de bărbați mari, uriași”, care nu au plecat până când mesenii au fost de acord să scoată banii.

Avocata și soțul ei nu sunt primii înșelați la DK Oyster.

La începutul acestei luni, doi proaspăt căsătoriți Lindsay și Alex Breen, ambii în vârstă de 30 de ani, au susținut că au fost taxați cu 570 de dolari pentru o bere, un Aperol spritz și o duzină de stridii – pe care se presupune că ar fi fost forțați să le comande.