13.8 C
București
miercuri, 28 februarie 2024 - 15:35
No menu items!

Cei doi români morți în atentate vor fi înmormântați la Paris

spot_img

Cei doi tineri români morți în atentatele de la Paris, Lăcrămioara Pop şi Ciprian Ionuţ Calciu, vor fi înmormântaţi, sâmbătă, în capitala franceză

Primarul comunei maramureşene Coaş, localitatea natală a femeiii, a confirmat că Lăcrămioara Pop şi Ciprian Ionuţ Calciu vor fi înmormântaţi în Franţa, la cererea familiilor lor.

La înmormântare vor participa şi cele două surori şi fratele Lăcrămioarei, precum şi mama ei, care este plecată în Franţa de mai mult timp, împreună cu fiica de 11 ani a Lăcrămioarei dintr-o relaţie anterioară. Și părinții lui Ionuț Ciprian Calciu ar fi fost de acord ca fiul lor să fie înmormântat alături de femeia cu care avea un copil de un an. Cei doi lucrau la Paris, el ca mecanic, femeia ca ospătar, iar în noaptea atentatelor erau la o petrecere a unor colegi într-unul din restaurantele atacate de teroriști.

MAE a anunţat, a doua zi după noaptea atentatelor că doi cetăţeni români au murit în atentatele de la Paris, informaţia fiind confirmată de autorităţile franceze. Bilanţul victimelor atentatelor teroriste din Paris, care au avut loc în şase zone ale oraşului şi au fost revendicate de gruparea Stat Islamic, este de 130 de morţi şi peste 350 de răniţi.