21.9 C
București
joi, 30 mai 2024 - 12:00
No menu items!

Ceața a dat mari bătăi de cap avioanelor. Mai multe curse aeriene care soseau la Suceava, redirecționate la Iași și Cluj

spot_img

Mai multe avioane care urmau să aterizeze duminică la Suceava au survolat zecide minute aeroportul, apoi au fost redirecţionate către Cluj şi Iaşi, din cauza ceţii extrem dense.

Cursele aeriene de la Viena, Doncaster şi Manchester nu au putut ateriza la Suceava, după ce avioanele au zburat zeci de minute deasupra aeroportului. Avionul care venea de la Doncaster a fost redirecţionat către aeroportul Iaşi, iar celelalte două avioane aparţinând companiei Ryanair au aterizat până la urmă la Cluj Napoca.

Compania le asigură pasagerilor autocare, cu care vor fi transportați la Suceava.

O altă cursă, de la Londra, care urma să aterizeze la 11.10 la Suceava a survolat zona mai mult de două ore, dar și acesta a fost redirecționat până la urmă.

Problema de rezolvat va fi cu pasagerii care urmau să plece, cu aceste curse, de pe Aeroportul Suceava. Pentru a fi preluați, avioanele trebuie aduse la Suceava și apoi pot prelua alți pasageri, când condițiile meteo se vor îmbunătăți.