16.5 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024 - 7:30
No menu items!

Ce surprize aduce nativilor tranzitul îndelung al lui Venus în Capricorn

spot_img

În intervalul 5 noiembrie 2021 – 6 martie 2022, planeta Venus va fi oaspetele zodiei Capricorn. Astronomic, Venus face o rotație completă in jurul Soarelui în 223,7 zile, iar în această perioadă destul de lungă, toți nativii din zodiac, vor avea parte, fără doar și poate de surprize și schimbări.

Fenomenul astrologic de lungă durată va pune sub lupă relațiile dintre oameni, în special cele de iubire.Există câteva zodii favorizate pe plan sentimental în perioada următoare, dar și unele care vor avea de furcă din punct de vedere amoros.

Zodiile avantajate sunt Racii, Leii, Balanțele, Săgetătorii, Capricornii și Vărsătorii.

Zodiile care pot întâmpina probleme de comunicare în cuplu sunt Berbecii, Taurii, Gemenii, Fecioarele, Scorpionii și Peștii.

 
Tocmai datorită acestei poziții, planeta Venus, pare că merge cot la cot cu Soarele, prin aceleași zodii.
 
Uneori planeta Venus poate ajunge înaintea Soarelui, alteori poate rămâne în urmă, aceasta se observa în astrograma personală.
 
Planeta Venus in Capricorn se poate regăsi în stelele unora din cei născuți în sub semnul zodiilor : Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător si Pești.
 
Venus reprezintă felul în care relaționam, în care iubim, ce ne atrage, ce reprezintă frumosul pentru noi, cum ne arătăm sentimentele, tandrețea, senzualitatea, dragostea pentru artă, modă, lux, estetic.
 
Toate acestea sunt foarte bine reliefate când Venus se află în zodia Balanță, sau Pești, dar Venus va sta 4 luni în Capricorn, acolo unde timpul este foarte prețuit și nu este loc de relaxare, iar organizarea, hărnicia, discreția, prudența, întelepciunea, obiectivitatea, datoria, seriozitatea, responsabilitatea, răbdarea, devin esențiale în toate relațiile existente( relații parteneriale, profesionale, familiale, de prietenie ).
 
Racii se simt protejați și iubiți de partenerul de viață. Se află într-o perioadă extrem de frumoasă a relației lor. În cazul celor care nu au pe nimeni, nu trebuie să dispere.
 
Leii devin tot mai atenți la nevoile persoanei iubite și primesc la rândul lor aprecieri.
 
Cât despre Balanțe, pentru ele începutul de noiembrie poate fi unul extrem de romantic.
 

Săgetătorii continuă să trăiască armonios din punct de vedere sentimental. Pentru ei, de câteva săptămâni, totul poate fi considerat ca o lună de miere.

Capricornii întâlnesc pe cineva cu o experiență de viață captivantă. Vor fi puși în situații în care nu au fost niciodată.

Vărsătorii au chef de aventură în doi, așa că ei sunt cei care vor da tonul în relație.

Își implică partenerul de viață în tot felul de activități nebunești, dar plăcute.

La polul opus, Berbecii sunt cu nervii la pământ. Nu mai suportă să li se atragă atenția și devin extrem de recalcitranți în relația lor. E posibil să se despartă.

Taurii aduc acasă problemele de la serviciu, iar asta nu este deloc bine pentru relația pe care o au.

Gemenii sunt și ei destul de debusolați pe plan amoros. Pot afla anumite lucruri neplăcute despre persoana pe care au pus ochii.

Fecioarele se simt de ceva vreme tensionate și nu reușesc să facă altceva decât să accentueze anumite stări conflictuale în cuplu.

Scorpionii vor să fie lăsați în pace. Nu e o perioadă bună pentru ei să înceapă o relație. Se izolează și muncesc pentru proiectele lor secrete.

Peștii pot descoperi o infidelitate mai veche de-ale partenerului de viață. Și relația lor stă sub semnul întrebării.

Toți vom fi sub influența acestui tranzit, de 120 de zile, pentru că, se parecă avem din plin, destul timp ca să-i resimțim efectele.
 
Vom identifica ușor, la cei cu care relaționăm, detașare, distanțare, răceală, suspiciune, autoritate, bănuială, avaritie, arivism, față de noi, dar în mod sigur, și noi la rândul nostru putem transmite astfel de impulsuri.
 
Venus este totuși planeta norocului, Micul Benefic, de aceea, Venus nu ne face rău , doar ne îndeamnă să trecem pe o altă treaptă în relațiile noaste, relații care să fie serioase, stabile, rezistente la proba timpului.