16.1 C
București
luni, 27 mai 2024 - 0:33
No menu items!

Ce spune Ludovic Orban despre imaginea de la Cluj în care apare singur pe un rând din sală. „A fost o regie. Ce să mai comentez?”

spot_img

Poate cea mai comentată imagine după întâlnirea liberalilor de la Cluj de duminică a fost aceea în care președintele PNL Ludovic Orban apare singur pe primul rând din sală. Luni, Ludovic Orban a explicat de ce era singur. Membrii din echipa lui au primit alte locuri, iar cei lângă care el a fost așezat, făceau parte din echipa lui Florin Cîțu. Aceștia au uract toți pe scenă, moment în care Ludovic Orban a rămas singur pe un rând întreg. ” A fost o regie”, a declarat președintele PNL pentru Buget.ro.

Orban și Cîțu au fost prezenți duminică la Comitetul Județean de Coordonare al PNL Cluj, în fieful lui Emil Boc, susținător declarat al lui Florin Cîțu. La un moment dat, Ludovic Orban a avut parte de un moment stânjenitor. A fost lăsat singur pe primul rând din sală.

„(…)Eu eram acolo pentru că, pe scaune, a fost o distribuție… în stânga mea era Boc, în dreapta mea era Bușoi și așa mai departe. Primul și al doilea rând erau pline. Cei care erau cu mine, Siegfried Mureșan, Adrian Oros, Violeta Alexandru, Nelu Turc ș.a.md., erau împrăștiați prin alte zone. Nu li s-a dat loc lângă mine. De altfel, nici nu i s-a cuvântul lui Turc, președintele PNL Bistrița”, a spus Ludovic Orban.

Evident că acolo a fost o regie! Dar asta e, dacă ei așa au considerat că trebuie să se poarte cu președintele partidului, ce să mai comentez?
În ceea ce mă privește pe mine, eu îmi duc campania doar prin mesaje pozitive – o campanie constructivă, de prezentare a viziunii, a obiectivelor, a metodelor. Prin instrumentele pe care le folosesc eu, nu intru în jocul lor”, a declarat Ludovic orban pentru Bugetul.ro.

Liberalul Cristian Opriș a postat pe facebook un mesaj aresat celui care, în opinia sa a făcut fotografia.

„Să îți fie rușine, Pavel Popescu! Câtă lipsă de caracter să ai ca să pregatesti minuțios așa ceva? Să inviți presedintele PNL la conferința de alegeri, să așezi în jurul lui doar oameni fideli ție (fie din interese financiare, fie “tranșați”) pe care să îi inviți pe scenă și să faci această fotografie? Ce ai vrut să arați cu asta? Grav este că acel “coleg” lipsit de caracter de pe scenă, care a făcut această poză a avut grijă ca ea să apară și la TV… Cât tupeu mai aveți să vă victimizați și să aruncați cu venin (si mai nou cu dosare penale) în susținătorii președintelui Ludovic Orban?Azi, prin acest gest grobian, nu ați făcut altceva decât să adunați în spatele președintelui și mai mulți liberali care vă vor spulbera în 25 Septembrie! P.S.: (pentru cel de pe scenă care a făcut aceasta poza și a trimis-o presei) Să îți fie rușine!” a scris pe Facebook Cristian Opriș.

Sursa: Facebook/Cristian Opriș

C.Dumitrescu