25.7 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 15:08
No menu items!

Ce se poate întâmpla cu omenirea, pe 25 noiembrie

spot_img

Una dintre predicțiile lui Nostradamus, a fost calculată a se produce pe 25 noiembrie 2015.

O mişcare în pantă a pământului, o mare calamitate, Peste Pământurile din Vest şi Lombardia Va fi foc pe navă, ciumă şi captivitate: Mercur în Sagetător. Saturn „dispare”.

Posibil să fie un mare cutremur, în Lumea Nouă, cel mai probabil în California. Data când Mercur va fi în Săgetător, iar Saturn nu va fi vizibil, este 25 noiembrie 2015.

Nostradamus a făcut mai multe predicții în 1555, iar afirmațiile sale sunt și acum subiect de dezbateri aprinse. Jurnaliștii de la Business Insider le-au analizat și au comparat predicțiile cu evenimentele produse în toată lumea.

Revoluţia Franceză

„Populaţia de sclavi va cânta şi va cere Ca prinţii şi lorzii să fie ţinuţi captivi în închisoare, Iar răspunsul la rugile lor divine Vor fi idioţii fără cap”.

În urma binecunoscutei revoluţii din 1789, care a servit drept model pentru multe popoare europene, ţăranii au reuşit să îi învingă pe nobili şi să-i trimită la Bastilia, unde au fost decapitaţi

Louis Pasteur

„Un lucru pierdut, ascuns pentru multe secole, Va fi descoperit, Iar păstorul va fi celebrat aproape ca un zeu. Însă zvonurile spun că va fi dezonorat”.

Pasteur avea să fie catalogat descoperitorul vaccinurilor împotriva antraxului şi rabiei. Ulterior, s-a demonstrat că vaccinul anti-antrax fusese deja descoperit.

Hitler

„În vestul Europei, Se va naşte un copil din părinţi săraci. El va seduce o mulţime de oameni cu vorbele sale Şi faima lui va creşte până în est”

Născut în vestul Europei din părinţi foarte săraci, Hitler a fost un orator desăvârsit, datorită acestei calităţi ajungând în fruntea poporului german.

Atentatele din septembrie 2001

„Un foc zguduitor din centrul pământului va cauza fiori în Oraşul Nou. Două roci mari vor purta urmele mult timp, Arethusa va înroşi un alt râu”

În ziua de 11 septembrie 2001, turnurile gemene din New York au fost ţinta unui atac terorist.

A. Maghiar