25.7 C
București
marți, 21 mai 2024 - 20:19
No menu items!

Ce sancțiuni a dat Jandarmeria după derby-ul Dinamo – Steaua. VIDEO

spot_img

meci2

Un tânăr a fost prins cu droguri ieri, pe Arena Națională, la meciul Dinamo – Steaua, iar alte 15 persoane aveau asupra lor materiale pirotehnice interzise în timpul competițiilor.

Jandarmeria a dat și 30 de amenzi, în valoare de aproximativ 9.000 de lei, celor care au intrat în timpul meciului pe gazon, unor persoane care erau în stare de ebrietate dar și celor care au făcut scandal, au făcut gesturi obscene, n-au avut actele asupra lor sau au încercat să vândă, la suprapreț, bilete.De asemenea, 14 membri ai galeriilor au primit interdicția de a mai participa la jocuri și competiții sportive, pe o perioadă cuprinsă între 6 luni și 1 an.

Pentru nerespectarea obligaţiilor prevăzute de lege, clubul organizator (F.C.Dinamo București) a fost sancţionat cu amendă în valoare de 30.000 de lei. Societatea privată de securitate a fost sancţionată cu amendă în valoare de 1000 de lei pentru nerespectarea măsurilor prevăzute în planul de acţiune.

comunicat Jandarmerie

Alți 5 angajați ai firmei de pază de la Arena Națională au fost amendați cu câte 100 lei fiecare, pentru că nu și-au respectat obligațiile.

Jandarmii au intervenit într-un conflict care a izbucnit imediat după terminarea partidei, când mai mulți suporteri de la Peluza Sud au intrat în zona terenului de joc și s-au luat la bătaie cu alți suporteri. În timpul incidentului, steliștii au aruncat spre jandarmi cu scaune și alte obiecte contondente. Un cameraman al unei televiziuni a fost rănit grav și a fost dus la spital, iar alte 3 persoane au suferit răni la cap, dar au primit îngrijiri medicale de la echipajele Ambulanței, la fața locului.

S.M.