9.8 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 17:46
No menu items!

Patru români au dat lovitura la premiera “Lupul de pe Wall Street”, la Londra. Au furat telefoanele fanilor lui Di Caprio

spot_img

police-officer

Patru hoţi de buzunare români au furat zeci de telefoane mobile, în doar câteva minute, profitând de neatenţia fanilor adunaţi la premiera filmului “Lupul de pe Wall Street”, la Londra, pentru a-l vedea pe Leonardo Di Caprio şi alte vedete de la Hollywood jucând în rolurile unor hoţi.

Potrivit tabloidului britanic Daily Mail online., ofiţeri în civil din cadrul unităţii pentru Transporturi a Poliţiei britanice care patrulau în zona metroului londonez, la Leicester Square, au observat că cei patru români se purtau suspect. Mai exact, polițiștii au observat cum grupul de români se apropia de fanii care stăteau la coadă să vadă vedetele din filmul Wolf of Wall Street prezente la premieră. În timp ce Leonardo Di Caprio semna autografe, hoţii de buzunare acţionau furându-le fanilor telefoanele din genţi şi din buzunare.

Poliţiştii l-au văzut pe Remus Dumitru, în vârstă de 35 de ani, folosindu-şi pălăria pentru a-şi ascunde mâinile în timp ce fura din buzunare. Ei au urmărit grupul de patru persoane, pe care le-au reținut înainte să urce în maşina lui Ilie Suchiu, în vârstă de 35 de ani. Maşina era parcată la staţia Piccadilly Circus.

Remus Dumitru, Ilie Suchiu şi Elena Zamfir, în vârstă de 24 de ani, de la Higham Hill Road, în Walthamstow, şi Florian Cernat, în vârstă de 48 de ani, de la Carlton Road, în Walthamstow, au fost condamnaţi la pedepse care însumează trei ani şi nouă luni de închisoare.

Toţi patru au pledat vinovat pentru conspiraţie în vederea comiterii de furturi, la Curtea Coroanei de la Blackfriars. Elena Zamfir a fost condamnată la nouă luni de închisoare, iar cei trei complici ai ei la câte un an.

R.D.