18.7 C
București
luni, 26 februarie 2024 - 14:21
No menu items!

Ce părere are Tăriceanu despre Antonescu

spot_img

Călin Popescu Tăriceanu crede că actualul lider al PNL, Crin Antonescu, va regreta multă vreme de aici încolo decizia de a îndepărta din conducerea PNL o serie de lideri care şi-au dovedit contribuţia în promovarea liberalismului.

„Antonescu va regreta multă vreme de aici încolo decizia de a îndepărta rând pe rând din conducerea PNL o serie de oameni care şi-au adus contribuţia lor îndelungată şi statornică pentru promovarea ideilor şi valorilor liberale. Cu aceşti oameni s-a reconstruit PNL-ul după 1990, atunci când puţină lume credea în şansa liberalismului românesc, cu ei a ajuns partidul să fie astăzi ceea ce este”, susţine Tăriceanu, într-o postare pe Facebook.

Fostul lider al PNL s-a numărat vineri printre absenţii de la şedinţele conducerii partidului în care a fost decisă demiterea conducerii a trei organizaţii PNL, între care PNL Sector 1, Dâmboviţa şi Mehedinţi, dar şi validarea candidaturilor pentru alegerile parlamentare din decembrie. Consiliul Naţional Executiv al PNL a validat inclusiv candidatura sa pentru un mandat de senator în Sectorul 1. (A.M)

foto: mediafax