17.1 C
București
marți, 28 mai 2024 - 0:42
No menu items!

Ce ne pregătesc astrele în luna decembrie

spot_img

Iată-ne în cea de-a douăsprezecea lună a anului, deschizatoare de anotimp dar închizatoare de an și foarte bogată în prevestiri pentru anul ce va să vie. Decembrie sau Ningău, cum o numesc oamenii în popor, a venit însoțită de prima zăpadă și este una dintre cele mai bogate luni ale anului, cu sărbători, cântec și voie bună, dar și cu evenimente astrologice foarte interesante.

Încă din prima zi a lunii, pe 1 decembrie, Neptun își încheie mișcarea retrogradă începuta în 25 iunie.

Asta înseamnă că ne putem aștepta  la înfruntarea unor situații care, dacă până acum ni s-au părut confuze, se vor limpezi.

Creativitatea crește, de asemenea și înclinația spre a face ceva nou.

Nu la mare distanta de schimbarea mersului lui Neptun, pe data de 4 decembrie, avem și o frumoasă Lună nouă, în Săgetător. Și e cu atat mai spectaculoasă, cu cât va acoperi și Soarele, într-o eclipsă.

Tot acum se va produce și ultima eclipsă pe axa Gemeni-Sagetător.

Este un moment de trezire, de încurajare a extinderii orizonturilor, de creștere a încrederii de sine pentru toți nativii zodiacului

Energia Sagetătorului va da tuturor posibilitatea de a încerca o altă perspectivă, de a-și consolida credințele, de a-și stimula viziunea.

Este vremea unor noi începuturi care au la bază concluziile importante trase în acest an.

Pe data de 18 decembrie, vom avea parte de o Lună plină în Gemeni, care nu va face altceva decât să pună lumină în viețile tuturor.

Trebuie să acordați o atenție deosebită oricăror tipuri de mesaje pe care le primiți de oriunde.

Acestea vă vor ajuta în a finaliza lucruri începute și neterminate, sau vor facilita luarea unor decizii.

Venus, planeta iubirii intră în retrograd în ziua imediat următoare, pe 19 decembrie, în Capricorn, și va rămâne așa până pe 29 ianuarie 2022.

Acest retrograd oferă tuturor nativilor șansa de a privi înapoi, pentru a face o retrospectivă asupra relațiilor de orice natură, asupra finanțelor si asupra proiectelor în desfășurare.

Sunt posibile probleme de natură romantică și, prin urmare, dacă intenționați să întâmpinați anul 2022 împreună cu cineva drag, atenție la comportament, la ce spuneți, la ce faceți. În caz contrar, totul va deveni un conflict major.

În aceeași zi, Chiron, micul stru cu rol de vindecător, își încheie mișcarea retrogradă începută în 15 iulie.

Nu este o situație pe care sa o etichetezi ca fiind confortabilă, însă adevarurile trebuie sa iasă la iveală.

Anul se va încheia într-o notă supremă, cu mult așteptata intrare a lui Jupiter în Pești.

Acesta este un tranzit care va dura cea mai mare parte a anului 2022 și va aduce lucuri bune pentru a atenua o parte din daunele care au avut loc în 2021.