21.9 C
București
joi, 30 mai 2024 - 12:46
No menu items!

Ce lider PNL îndrăznește să fie contracandidatul Ralucăi Turcan la Sibiu

spot_img

Alegerile interne PNL de la Sibiu se vor desfășura cu o surpriză. Deputatul Constantin Șovăială a îndrăznit să o contracandideze pe actuala șefă a PNL Sibiu, ministrul Muncii Raluca Turcan, care era candidatul unic la șefia organizației. Șovăială susține că asta deși este conștient că ”fără lumina de la Cotroceni” este foarte greu de câștigat la Sibiu, el o face pentru că „adevărata surpriză pentru o filială precum cea sibiană era ca nimeni să nu contracandideze actualul președinte”.

„Nu candidez împotriva cuiva, ci pentru ceva! Pentru un PNL Sibiu întors între oameni și pentru oameni (liberali sau nu), pentru un partid care să vadă realitățile și nu să și le inventeze, pentru un partid care face publicitate rezultatelor și nu confundă publicitatea cu rezultatele”, a scris deputatul Constantin Șovăială pe Facebook.

În aceeași postare, Șovăială face aluzii la postările PNL Sibiu, pline de „poze cu proiecte care nu sunt apoi puse în aplicare”.

„Cred că împreună, putem muta proiectele din comunicate și postările de Facebook în realitate. Ce am făcut până acum a fost bine, dar vom înceta să facem poze doar cu panouri, hărți și terenuri goale, ci să punem în aplicare aceste proiecte și să comunicăm doar la final – în spate cu noul spital construit, autostrăzi date în funcțiune, drumuri reparate, rețele de apă-canal noi, parcări și noi investiții în tot județul. Colegii mă cunosc și știu că sunt omul faptelor. Avem #detreabă!”

Marilena Nedelcu