15 C
București
duminică, 19 mai 2024 - 1:11
No menu items!

Ce i-a adus războiul în dar secretarului de presă al președintelui Cehiei? O refugiată ucraineancă pe care a gazduit-o, iar apoi a luat-o de nevastă

spot_img

Secretarul de presă al președintelui Republicii Cehe, Jiří Ovčáček, s-a căsătorit cu o femeie ucraineană pe care a acceptat-o ​​în casa sa ca refugiată, împreună cu fiul ei. Cei doi s-au căsătorit săptămâna trecută.Ceremonia a fost modestă și a avut loc într-un cerc restrâns, cu cei mai apropiați prieteni, scrie publicația cehă „Blesk”.

Jiří Ovčáček, în vârstă de 43 de ani, își petrece luna de miere în Republica Cehă cu noua sa soție.Cuplul s-a întâlnit în primăvară. Soția lui Jiří Ovčáček este originară din Ucraina și s-au cunoscut când el i-a oferit o găzduire ca parte a ajutorului pentru refugiați. Are un fiu de vârstă preșcolară.

 Așa că secretarul de presă al președintelui Cehiei are acum și un fiu vitreg.Ovčáček este purtătorul de cuvânt al lui Milos Zeman din 2013. Însuși președintele Cehiei a știut de nuntă și și-a susținut de la bun început secretarul de presă în decizia sa.

D.Constantin