13.5 C
București
vineri, 23 februarie 2024 - 19:45
No menu items!

Ce a făcut un bărbat din Craiova după ce a găsit o sumă mare de bani în parcarea unui supermarket

spot_img

Un bărbat din Craiova, în vârstă de 45 de ani, s-a prezentat, ieri, la sediul unei secții de poliție a orașului, pentru a preda 17.000 de lei. El a găsit banii într-o parcare a unui supermarket.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, marţi, că la sediul Secţiei 2 Poliţie Craiova s-a prezentat, luni, un bărbat de 45 de ani, din comuna Podari, sat Branişte, pentru a preda suma de 17.000 de lei, găsită în parcarea unui supermarket din Craiova.

 În scurt timp, poliţiştii au identificat proprietarul de drept, un bărbat de 48 de ani, din Craiova, căruia i-au fost restituiţi banii.

“Gestul bărbatului care s-a prezentat la sediul poliţiei pentru a preda o sumă mare de bani este unul care să amintească, încă o dată, ce înseamnă spiritul civic şi responsabilitatea, fapt pentru care atât poliţiştii, cât şi proprietarul au apreciat gestul acestuia”, a precizat IPJ Dolj.

IPJ Dolj reaminteşte că însuşirea unui bun găsit sau ajuns din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu îl predă autorităţilor în termen de 10 zile, constituie infracţiune.

                                                                                                                 Adina Silav