15 C
București
duminică, 19 mai 2024 - 2:45
No menu items!

Ce a declarat Jessica Simpson de Crăciun?

spot_img

Ce a declarat Jessica Simpson de Crăciun?

Jessica Simpson este însărcinată din nou

După ce, în octombrie 2011, actrița cântăreață a confirmat zvonurile despre sarcina sa postând o fotografie cu ea costumată de Halloween și fraza “este adevărat că voi fi mamă”, în primăvara lui 2012, Jessica și logodnicul ei, Eric Johnson și-au întâmpinat fiica, Maxwell Drew Johnson. Acum, Jessica Simpson este însărcinată cu al doilea copil și a dat vestea la fel ca prima dată, exuberantă și mândră de familia ei care se mărește.

De curând, aflându-se în vacanță cu familia ei, Jessica a postat o poză cu fiica ei și, alături, scris în nisip, “sunt sora mai mare”. Apoi, a ales o poză de sezon și a scris “Crăciun fericit de la familia mea pentru voi!”. Bebelușa Maxwell este experiența vieții lor, după cum a declarat “noua mămică de meserie” și nu-și pot lua ochii de la ea toată ziua.

La prima sarcină, Jessica a luat în greutate 30 de kilograme și a luptat din greu să le dea jos. Și-a promis că va încerca să revină la silueta de altădată și a reușit la patru luni după naștere. Vedeta, în vârstă de 32 de ani, a slăbit 27 de kilograme, cu ajutorul unei diete bazate pe proteine slabe, legume și sucuri. Dieta Jessicși a fost stabilită de un nutriționist pe principiul unui sistem de puncte care se atribuie fiecărui aliment, în funcție de aportul caloric și de procentajul de grăsimi pe care acesta îl conține.

C.N.