3 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 16:49
No menu items!

Ce mai face Kate Middleton?

spot_img

Ce mai face Kate Middleton?

Ducesa de Cambridge este însărcinată cu o fetiță

Cele mai recente știri britanice  spun că ducesa este însărcinată, are grețuri insuportabile pe toată durata zilei  și a fost spitalizată de mai multe ori din cauza deshidratării. Acesta este și motivul pentru care Kate și-a amânat angajamentele roiale din preajma sărbătorilor de Crăciun și nu a participat nici la premiera filmului “Hobbit-ul”.

Purtătorul de cuvânt al familiei regale a declarat că ducesa se odihnește în liniște la palatul Kensington, așa cum a fost sfătuită medical. Și prințul William și-a amânat întâlnirile, pentru a avea grijă de soția sa. Întrebat cum se simte soția sa, prințul a declarat că nu înțelege de ce grețurile sunt cunoscute ca fiind prezente doar dimineața, deoarece soția lui le are zi și noapte.

Conform spuselor Jessicăi Hay, prietenă apropiată a ducesei, cuplul regal a sărbătorit aflarea veștii minunate la căsuța de vacanță din Wales, cu plăcintă țărănească și odihnă din plin, după ce aceștia plănuiseră inițial să dea vestea cea mare tuturor de Crăciun. Între timp, aflându-se în vizită la Berkshire, în casa părinților fetei, acesteia i s-a făcut rău și a trebuit să fie internată într-un spital din Londra, timp de trei zile.

Tinerii viitori părinți abia așteaptă să vină pe lume bebelușul și au decis că vor încălca tradiția regală, pentru că nu vor avea bonă. Părinții lui Kate îi vor ajuta atât cât pot și probabil vor angaja o dădacă cu jumătate de normă mai târziu, pentru ca ei să poată fi prezenți la diverse evenimente sociale.

Se pare că Ducesa de Cambridge a decis să-și boteze fiica cu numele Diana, în memoria celebrei ei bunici, alegere cu care Prințul William a fost 100% de acord.

 

C.N.