15.1 C
București
sâmbătă, 8 mai 2021 - 7:57

Caz incredibil în Dej. O femeie s-a automutilat și și-a înjunghiat copiii pentru a se răzbuna pe socru

O femeie din localitatea Băbdiu, din apropiere de Dej, i-a șocat pe anchetatori. Ea și-a provocat răni grave cu un cuțit și și-a înjunghiat cei doi copii, pentru a da vina pe socrul ei, vrând să se răzbune pentru un conflict mai vechi.

Femeia a sunat, miercuri seară, la 112 și a anuntat că a existat un conflict în familie și este nevoie de interventia polițiștilor. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au găsit-o pe femeie înjunghiată în abdomen și în zona cervicala, iar lângă ea pe cei cei doi copii ai ei, un băiat și o fată, în vârsta de 6, respectiv 8 ani, care aveau răni în zona pieptului și a gâtului. Minorii aveau tăieturi de cuțit și pe mâini, semn că au vrut să se apere, potrivit dejeanul.ro.

Femeia, care se afla în stare avansata de ebrietate, le-a spus politiștilor că agresorul este chiar socrul ei.

Mama și cei doi copii au fost transportati la Spitalul Municipal Dej, iar femeia a ajuns direct pe masa de operatie, pentru că plăgile din zona abdomenului erau destul de adânci. Copiii au rămas internați în secția de Pediatrie. Din fericire, cei doi au răni superficiale.

Polițiștii au dat de bunic câteva ore mai târziu, însă acesta a susținut că nu știe nimic despre incident, pentru că a fost toata ziua plecat la stână. El a fost dus la Poliție pentru a fi audiat.

În urma anchetei, polițiștii au rămas stupefiați. Autoarea oribilei fapte ar fi chiar femeia, care ar fi vrut să se răzbune în urma unui conflict mai vechi pe care l-a avut cu socrul ei. Femeia va fi cercetată pentru tentativă de omor.

A fost anunțată și Autoritatea pentru Protectia Copilului, care va trimite, joi, o echipă la Dej pentru a se stabili dacă, după externare, copiii vor mai rămâne în locuința respectivă.