4.4 C
București
marți, 2 martie 2021 - 10:13

Câte ore doarme cel mai bogat om din lume

Miliardarul Elon Musk este cea mai bogată persoană din lume și, în calitate de CEO al companiilor SpaceX și Tesla și al firmei de neurotehnologie Neuralink, precum și de fondator al The Boring Company, care construiește tuneluri, are multe de gestionat în fiecare zi, comentează CNBC, citat de Mediafax.

„Lucrez mult”, i-a spus Musk lui Joe Rogan în timpul celui mai recent episod din „The Joe Rogan Experience”. „În mod normal, am întâlniri la serviciu până la 1 sau 2 dimineața. Sâmbătă și duminică, de obicei nu, doar uneori.”

Cum are Musk timp să facă totul? Doarme cât poate de puțin. Elon Musk spune că doarme „aproximativ șase ore”. „Am încercat să dorm mai puțin, dar apoi productivitatea totală scade. Nu vreau să dorm mai mult de șase ore”, a spus el.

Uneori, miliardarul dormea ​​sub biroul său de la Tesla, relatează Wall Street Journal.

„Au fost momente în care, câteva săptămâni… nu am numărat exact, dar dormeam doar câteva ore, munceam, dormeam câteva ore, lucram, șapte zile pe săptămână. Cred că lucram 120 de ore pe săptămână atunci, sau chiar mai mult”, a spus Musk în noiembrie 2018, amintindu-și efortul de a crește producția Tesla Model 3.

Elon Musk a recunoscut că programul nu era sănătos și a preciat că, în acea perioadă, a „ars o grămadă de neuroni”.