13.8 C
București
miercuri, 28 februarie 2024 - 14:04
No menu items!

Cătălin Predoiu chemat în Parlament să explice cum luptă MAI cu traficul de droguri

spot_img

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, este invitat, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor la dezbaterea „Ora Guvernului”, la solicitarea făcută de Grupul parlamentar al USR.

Dezbaterea, amânată luna trecută, are tema „Cum pregăteşte Ministerul de Interne lupta împotriva drogurilor? Strategiile şi măsurile Ministerului de Interne pentru combaterea traficului de droguri”.

În 8 septembrie, USR i-a solicitat ministrului de Interne să vină în Parlament pentru a explica situaţia actuală a Poliţiei Române.

„PNL a distrus Poliţia Română în 1.404 zile. Da, PNL conduce Ministerul de Interne de aproape patru ani. Rezultatele? Poliţia Română a ajuns în cea mai jalnică stare. Un poliţist din Braşov a fost prins cu un kilogram de cocaină. La 2 Mai poliţiştii au lăsat un tânăr drogat să plece pentru a ucide. Sunt doar două cazuri dintr-o serie interminabilă care a indignat România. De aceea, USR îl cheamă în Parlament, la Ora Guvernului, pe Cătălin Predoiu, ministrul de Interne. Îi poate aduce şi pe Lucian Bode şi Bogdan Despescu cu el. Să explice cu toţii cum au distrus Poliţia Română”, a precizat liderul USR, Cătălin Drulă.

                                                                                                                  Adina Silav