Carmen Dan: Nu am văzut pe nimeni să facă un pas în spate

Ministrul de interne Carmen Dan

Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a declarat, marţi dimineaţa, că l-a informat pe premierul Mihai Tudose despre măsurile dispuse ca urmare a depistării poliţistului suspectat de agresiune sexuală asupra unor minor, Carmen Dan remarcând că niciun şef din poliţie “nu a făcut un pas în spate”. 

“Urmează să am o întâlnire cu specialiştii din cadrul Centrului de testare psihologică. Ieri (luni – n.r.) am transmis o solicitare, până acum am doar informaţiile pe care le cunoaşteţi şi dumneavoastră, date de purtătorul de cuvânt al poliţiei. Nu am văzut pe nimeni să facă un pas în spate. Probabil că au apreciat că nu există responsabilitate. Am discutat cu premierul aseară, l-am informat despre situaţie, l-am informat despre măsurile dispuse. Ne vom revedea, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă”, a declarat ministrul.

Între timp, psihologii evaluează fiecare angajat al Brigăzii de Poliție Rutieră (BPR) a Capitalei pentru a realiza o “analiză de climat”, au anunțat reprezentanții Poliției. 

Un control ce vizează managementul BPR a fost dispus, luni, de șeful Poliției, chestorul Bogdan Despescu. 

R.D.

NICIUN COMENTARIU