25.7 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 15:44
No menu items!

Care mirese sunt la modă în 2013?

spot_img

Care mirese sunt la modă în 2013?

Momentul mult visat a sosit și trebuie să ne alegem rochia de mireasă. Toate femeile se visează într-o rochie anume în ziua cea mare, având povestea ei și se simte ca o prințesă. Anul trecut s-a caracterizat prin simplitate, dar anul acesta este foarte colorat și elegant. Trendurile marilor case de modă urmăresc tiparele personalității și se prezintă după cum urmează.

Rochia de mireasă peplum a revoluționat anul trecut și stilul este păstrat în continuare, fiind promovat de către designerii Angel Sanchez, Junko Yoshioka și Ines Di Santo.

Rochia de mireasă pe un singur umăr subliniază eleganța și simplitatea, fiind promovată de către designerii Monique Lhuillier și Amsale.

Rochia de mireasă din dantelă albă a defilat întotdeauna pe podium, aflându-se în centrul atenției pentru că oferă rafinament. Spatele gol și dantelat, complet sau decupat discret este promovat de către designerii Keneth Pool, Oscar de la Renta, Amsale și Anna Maier.

Rochia scurtă de mireasă este cea mai comodă, dar cere picioare zvelte, perfecte. Designerii Amsale și Ines Di Santo o promovează.

Rochia de mireasă strălucitoare revine în top. Cristalele sunt promovate de către designerii Reem Acra și Monique Lhuillier.

Rochia de mireasă colorată, fluidă și bogată este promovată de Oscar de la Renta, Vera Wang, Romona Keveza și Maggie Sottero. Mai mult decât ivoire sau gri, se impun roșu, albastru și roz pal. O persoană nonconformistă își poate surprinde invitații într-o asemenea rochie.

C.N.