19.1 C
București
marți, 16 aprilie 2024 - 8:31
No menu items!

Care este cauza oficială a morţii creatoarei de modă L’Wren Scott, partenera rockerului Mick Jagger?

spot_img

L'Wren Scott and mick jagger

Creatoarea de modă L’Wren Scott, partenera de viaţă a rockerului Mick Jagger, care a fost găsită decedată luni în apartamentul ei newyorkez, s-a sinucis prin spânzurare, a declarat, miercuri, medicul legist-şef al Biroului de Medicină Legală din New York, informează Reuters.

Poliţia a stabilit că designerul a decedat în urma sinuciderii, cadavrul acesteia fiind descoperit cu o eşarfă în jurul gâtului.

Biroul de Medicină Legală nu a oferit alte amănunte în legătură cu moartea lui L’Wren Scott, iar familia acesteia urmează să anunţe detaliile ceremoniei funerare.

Purtătorul de cuvânt al rockerului Mick Jagger a declarat că solistul trupei The Rolling Stones este „complet şocat şi devastat” de vestea morţii partenerei sale de viaţă.

„Încă nu reuşesc să înţeleg de ce iubita şi cea mai bună prietenă a mea şi-a sfârşit viaţa într-un mod atât de tragic. Era o prezenţă extraordinară, iar talentul ei era admirat de toată lumea”, a afirmat Mick Jagger, care se afla în Australia, pentru o serie de concerte din turneul mondial al trupei The Rolling Stones, când a aflat vestea morţii lui L’Wren Scott.

L’Wren Scott, în vârstă de 49 de ani, fost model devenit stilist, a fost descopertă spânzurată cu o eșarfă, luni dimineață, în luxosul ei apartament din Manhattan, New York.

C.A.